top of page

Sunt cartea noastră de vizită ...

cu un click pe logo-urile lor, puteți afla mai multe direct de la sursă ...  :-)
 

Partenerii noștrii ...

Kerrock - O vizită în viitor...

Imaginația este limita.

Materialele viitorului intra tot mai mult in spatiile in care ne petrecem timpul, fie ca lucram, fie relaxandu-ne. Acestea ne ajuta sa beneficiem de o ambianta, in care suntem mai eficienti, sa ne odihnim pentru a doua zi sau pur si simplu cresc valoarea spatiului respectiv si scad costurile de intretinere. Compositul este unul din materialele viitorului.

Kerrock este in avangarda acestor materiale.

TPH - Dedicat profesioniștilor...

Și nu numai ...

Cand investim in ceva, dorim sa investim in ceva de calitate, dar dorim ceva care sa ne incante si privirea. Ne dorim sa avem costuri de intretinere mici si sa avem o experienta placuta in utilizarea acestor produse. TPH aceasta ofera ...

Kolpa-San - Când te dedici unui scop...

Și îl și atingi ...

Kolpa - San, si-a propus initial sa devina cel mai important producator din Slovenia, de articole destinate amenajarii bailor. Nu numai ca si-a atins acest scop, dar este si exportator de succes pe piata europeana. Dotari de baie moderne care acum sunt si pe piata de la noi.

Produsele Kolpa sunt exportate pe piete europene, unde exista o concurenta cu traditie in domeniu, dar care nu a reusit sa limiteze sau sa incetinesca aceasta expansiune. Secretul ?! ... Calitatea produselor ...

DANIEL RUBINETTERIE - Decorează viața...

Atunci când vrei să fii aparte...

La un moment dat vrem sa fim rasfatati de viata, sa fim ... ca nimeni altcineva.

Daca inca nu aveti idei ... puteti incerca aici.

DANIEL RUBINETTERIE la aceasta se pricepe cel mai bine ... sa fie aparte

REFLEX - Magia sticlei...

Eleganța delicată  ...

Reflex, este cel mai important fabricant de sticla si produse din sticla din Slovenia.

Gama de produse si servicii specifice oferite acopera toata gama: de la cabine si paravane de dus pana la vitrine curbate si lucrari complexe structurale imaginate de arhitecti.

Compartimentari de sticla cu panouri fixe sau glisante, usi si multe alte tipuri de lucrari sunt efectuate la cele mai inalte standarde profesionale. Sticla securizata la indemana.

bottom of page